Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Nekpijn houdt Visser niet van de fiets

Woensdag 13 maart 2013

Women - Adrie Visser sloeg in de Boels WB Ronde van Drenthe zaterdag keihard tegen de grond en hield aan die val een pijnlijke nek over. Toch blijft de Noord-Hollandse strijdbaar vooruit kijken naar de komende weken. ,,Laat het maar eens lente worden."

De renster van het Boels-Dolmans Cycling Team had eigenlijk pas na afloop echt door dat de val niet zonder gevolgen gebleven was. "Natuurlijk was het pijnlijk. Ik gleed bij de voorlaatste keer dat we Hoogeveen binnen reden, onderuit op een wit verkeersvlak. Kreeg Marianne Vos en Emma Johansson over me heen. Zij werden uiteindelijk nog eerste en derde, maar ik had toch een iets hardere klap gemaakt. Maar ik had het vooral heel koud, had mijn regenjack iets te vroeg afgegeven achteraf. Daardoor kwam het gevoel van pijn pas na de finish voor mij."

Geen excuses

Visser wil zich dan ook niet achter de val verschuilen als excuus dat ze niet hoger in de uitslag belandde. Ze werd 28e. "Feit was dat ik niet ver genoeg van voren zat toen we de laatste keer de VAM-berg op reden. Als je onderaan als twintigste aan die klim begint, weet je dat er vooraan rensters weg rijden. Dat gebeurde ook. Ik had er echter de kracht niet voor op dat moment om me verder naar voren te knokken.'' Visser heeft zich door haar fysio laten behandelen en laat dat vrijdag herhalen. Zondag zou ze willen starten in de GP Fayt le Franc. "Ik wil graag koersritme houden, want de conditie is gewoon goed, misschien wel beter dan vorig jaar. Laat het nu maar eens lente worden, dan kan ik hopelijk de goede benen eens omzetten in een topklassering."

Foto (c): Sportfoto

 Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl