Facebook  Instagram  YouTube

Versterkingen voor MPL Specialized MTB Team

Maandag 28 oktober 2013

Offroad - Het MPL Specialized MTB Team heeft voor komend jaar twee versterkingen vast gelegd in de personen van Kjell van den Boogert en Robbert de Nijs. Samen met Frank Beemer en Jeroen van Eck verdedigen zij in 2014 de kleuren van de Apeldoornse formatie.

De 18-jarige Kjell van den Boogert reed de afgelopen drie seizoenen voor het Cube-Nutswerkteam en presteerde sterk in diverse wedstrijden op Nederlandse bodem en in de World Cups.  Tijdens het laatste wereldkampioenschap in Pietermaritzburg (Zuid-Afrika) behaalde hij een dertiende plek bij de junioren. Van den Boogert zal als eerstejaars belofte de kleuren van het team verdedigen. Naast Van den Boogert komt ook de 20-jarige Robbert de Nijs naar het Apeldoornse team. De hardrijder uit het Noord-Hollandse Warmenhuizen werd onlangs Nederlands kampioen marathon bij de beloften. Daarnaast boekte hij afgelopen seizoen onder meer overwinningen bij de NRW Cup in Grafschaft, de  5-uurs race te Callantsoog en de Rabo-Top in Hoorn. Met zijn 3e plek tijdens de NRW-cup finale in Remscheid (Duitsland) en in Beringen (België) bewijst De Nijs ook zijn mannetje te kunnen staan in internationale wedstrijden. De Nijs gaat 2014 in als derdejaars belofte en hoopt een vaste waarde te worden in de top van deze categorie.