Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van Belle is prof per 2024 bij Jumbo-Visma

Vrijdag 02 september 2022

Elite men - Loe van Belle maakt vanaf 2024 deel uit van het World Tour-team van Team Jumbo-Visma.

Het twintigjarige talent rijdt in 2023 nog onder de vlag van Jumbo-Visma Development Team en maakt het jaar daarop de stap naar de hoofdmacht van de Nederlandse formatie.

Van Belle is bezig aan zijn tweede jaar bij de opleidingsploeg van Team Jumbo-Visma. Dit jaar eindigde de Zoetermeerder onder meer tweede op het Nederlands kampioenschap voor beloften. Van Belle tekent een contract dat hem tot en met 2026 aan Team Jumbo-Visma verbindt.

“Toen ik me in 2021 aansloot bij de opleidingsploeg had ik natuurlijk de hoop om een profcontract af te dwingen”, zegt Van Belle. “Dat het nu werkelijkheid wordt, is heel gaaf. Volgend jaar wil ik mezelf nog ontwikkelen op beloftenniveau. Het jaar daarop doen we er nog een schepje bovenop, maar dan als prof. Als Nederlander is er geen mooiere ploeg om voor te rijden. Daarnaast heb ik gemerkt dat ik hier ook erg op mijn plek zit. Dit langdurige contract geeft me vertrouwen en sluit aan bij de visie van de ploeg om jonge renners tijd te geven. Stap voor stap ga ik me samen met de ploeg verder ontwikkelen. Daar kijk ik erg naar uit.”rinten tegen Lorena, maar ik hoop eerst nog samen voor de winst te kunnen gaan.'''

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl