Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Ride with the Pro's: rijden met de wielersterren

Woensdag 19 oktober 2022

Nieuws - Zondag 23 oktober verzamelen de Nederlandse wielerprofs zich nog een laatste keer dit seizoen voor het evenement Ride with the Pro’s.

Onder meer Niki Terpstra, Koen Bouwman, Thymen Arensman, Yoeri Havik en Lorena Wiebes zijn aanwezig bij Ride with the Pro’s. Wielerfans kunnen deze dag samen met hun idolen een mooie toertocht over de Veluwe fietsen vanuit Omnisport in Apeldoorn. Na afloop worden diverse renners gehuldigd voor hun prestaties in het afgelopen seizoen.

Omnisport opent vanaf 8 uur haar deuren om de wielerfans te verwelkomen. De Nederlandse profteams zijn dan al aanwezig met hun wagenpark. Tussen 9 en 11 uur kan er worden gestart voor een toertocht van 50, 75 of 100km. Nederlandse profwielrenners en wielrensters fietsen mee, zodat je onderweg een praatje kunt maken en samen het voorbije seizoen kunt doornemen. Onder meer de profs van Team Jumbo-Visma en Team DSM zijn aanwezig. Bekende deelnemers zijn onder meer Niki Terpstra, Lorena Wiebes, Thymen Arensman en Anouska Koster. Er is een goed verzorgde tussenpost halverwege de route en na afloop bij de finish is er in Omnisport nog het nodige te beleven. Zo zijn er het Team Jumbo-Visma Academy kidsplein, een pumptrack en diverse spelletjes.

Huldigingen profrenners

Niki Terpstra neemt afscheid en komt voor de laatste keer als profwielrenner in actie. Na afloop van de toertocht zal hij worden gehuldigd voor de vele prestaties in zijn mooie carrière op het middenterrein van Omnisport. Ook de kersverse wereldkampioen op het onderdeel puntenkoers op de baan, Yoeri Havik, zal worden gehuldigd, net als enkele andere renners die dit jaar succesvol zijn geweest zoals Koen Bouwman en Thymen Arensman. Daarnaast zijn er in het begin van de middag tal van andere activiteiten voor jong en oud, waaronder een pumptrack en verloting van diverse proftenues. Ook voor wielerliefhebbers die niet zelf meefietsen is er dus voldoende vermaak met een hapje en een drankje. De Nederlandse profs zijn daarbij uiteraard nog aanwezig om hun fans te ontmoeten.

Wielerliefhebbers die deze fantastische dag willen bijwonen gaan vooraf naar www.ridewiththepros.nl voor meer informatie en inschrijven of melden zich op 23 oktober in Omnisport Apeldoorn. 

Foto: © Sportfoto

 Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl