Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Timo Bruijns: 'Please, blijf winnen!'

Zaterdag 16 februari 2013

Blog - Beste bezoekers, van harte welkom op CyclingOnline.nl, een totaal nieuwe website met de focus op het Nederlandse wielrennen. De afgelopen twee maanden zijn wij (de redactie van het voormalige Wielerland Magazine) keihard bezig geweest om deze site in ieder geval voor Omloop Het Nieuwsblad in de lucht te krijgen, en dat is gelukt. Maar wat hadden we graag twee maanden eerder die grote oranje startbutton in gedrukt. In januari al met Tom-Jelte Slagter, de successen van de veldrijders, de WB-overwinning van Matthijs Büchli, de zesdaagsezege van Peter Schep. En daarna in deze maand de prestaties van Kirsten Wild, Lars Boom, Theo Bos, Robert Gesink. Nederland is als een komeet aan het wielerjaar 2013 begonnen, en wij prijzen ons gelukkig dat we daar vanaf nu iedere dag verslag van mogen doen.

Met CyclingOnline.nl willen we iets toevoegen aan het bestaande wielermedialandschap. We hopen dat te bereiken door met veel eigen nieuws te komen, met interviews en met verhalen die afwijken van wat de reguliere wielersites bieden. We kijken verder dan alleen het wegwielrennen bij de mannen. Alle disciplines komen aan bod, extra veel aandacht is er voor het damespeloton onder de noemer Women's CyclingOnline. Naast het brengen van nieuws en verhalen is ons doel een community op te bouwen. De eerste stap in die richting is de Win of the Week, waar jullie zelf via facebook de mooiste foto's en video's kunnen uploaden van de wedstrijden die ieder weekend in Nederland worden gehouden. Meer initiatieven in die richting volgen zo snel mogelijk.

We gaan ervoor, we hebben er zin in! Kom regelmatig langs op onze site, iedere dag brengen we nieuwe verhalen. Tot slot ook een kleine oproep aan de Nederlandse wielrenners: please, blijf winnen!!

Timo Bruijns
CyclingOnline.nl

 

 Eerder...

Blog Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl