Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van der Peet Haags Sportvrouw 2023

Dinsdag 20 december 2022

National - Steffie van der Peet is tijdens het jaarlijkse Haagse Sportgala in de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag Sportvrouw van het Jaar 2022 geworden. KNWU-jurylid en speaker Jan Blok won de Scheidsrechtersprijs.

Steffie van der Peet kreeg in het bijzijn van presentator Gregory Sedoc de prijs uit handen van de Haagse wethouder Hilbert Bredemeijer. De 23-jarige baanwielrenster kreeg de onderscheiding vanwege haar bronzen medaille op de keirin tijdens het WK-baanwielrennen in de Franse plaats Saint-Quentin-en-Yvelines en het zilver op het EK-baan in München met haar teamgenoten Shanne Braspennincx, Kyra Lamberink en Hetty van de Wouw op de teamsprint. Nationaal kampioene op de 500-meter sprint, Steffie van der Peet, was in 2022 verder onder meer succesvol met de gewonnen teamsprint (met Kyra Lamberink en Hetty van de Wouw) tijdens de NationsCup in Glasgow.

Jan Blok werd in de Sportcampus benoemd tot Scheidsrechter van het Jaar 2022. De Hagenaar is jurylid en speaker van de KNWU. Jan Blok, die lid is van de Haagse Wielervereniging HSK Trias, kreeg de prijs uit handen van voormalig scheidsrechter Mario van der Ende. 

Foto: Wouter Vellekoop en Sebastiaan Nederhoed Eerder...

National Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl