Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Vittoria nieuwe naamgever 3 Nations Cup.

Woensdag 28 december 2022

Offroad - Vittoria S.p.A is de nieuwe hoofdsponsor geworden van de 3 Nations Mountainbike Cup. Het Italiaanse fietsbandenmerk toont commitment en tekent voor 2023 en 2024. Het merk was al meerdere jaren co-sponsor van de 3 Nations Cup en maakt nu dan de stap naar hoofdsponsor.

De Vittoria 3 Nations Cup is een serie van wedstrijden in België, Duitsland en Nederland. Het is een wedstrijdcyclus voor ambitieuzere mountainbikers vanaf de U17 categorie en ouder in de Olympische Cross Country discipline. In de wedstrijden ontmoeten rijders en rijdsters uit diverse landen elkaar en kunnen zo elkaar naar een hoger niveau stuwen. Ook zijn er regelmatig World Cup pro’s en cyclocross profs in actie te zien. Tussen de World Cup’s door houden zij zichzelf hier in vorm en pakken en passant nog publiciteit en UCI punten, belangrijk voor hun startpositie’s, mee.

Remko Postma, area sales manager Northern Europe van Vittoria licht toe: ‘Al een aantal jaren zijn wij met Vittoria partner van de 3 Nationscup. Het zijn goed bezochte wedstrijden op mooie parcoursen, de sfeer is goed en op deze wedstrijden kunnen talenten van de toekomst groeien en zich laten inspireren door profs. Wij kunnen er mountainbikers met het merk Vittoria en de producten kennis laten maken. Daarnaast treffen we er ook veel mensen uit de fietsvakhandel en wordt er goede content en exposure gerealiseerd. Voor ons de redenen om naamgever van deze mooie serie te worden’.

Alex Schuttert van Exventure Sports & Events vult aan: ‘Dankzij het Vittoria partnership kunnen we met de aangesloten organisatoren in België, Duitsland en Nederland weer een solide wedstrijdserie organiseren de komende twee jaren. Erg fijn om te ervaren dat een betrokken co-sponsor zo enthousiast is dat ze Hoofdsponsor wordt. Ik wil bij deze ook XLC Bike Parts, onze hoofdsponsor van de afgelopen vijf seizoenen enorm bedanken voor hun partnership. Mede dankzij hen hebben we indertijd van een papieren concept een inmiddels gerenommeerde wedstrijdserie kunnen maken’.

De kalender van de Vittoria 3 Nations Cup ziet er in 2023 als volgt uit:

• 8/9 -04: Oldenzaal (NL)

• 27/28 -04: Sittard (NL)

• 6/7 - 05: Wijster (NL)

• 13/14 -05: Eupen (BE)

• 29 -05 Genk (BE)

• 17/18 - 06: Saalhausen (GER)

• 24/25  - 06: Houffalize (BE)

• 9/10 - 09 Winterberg (GER)

Foto: © Sportfoto

 Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl