Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Claudia Häusler maakt Argos-Shimano compleet

Dinsdag 05 november 2013

Women - Claudia Häusler is normaal gesproken de laatste aanwinst voor Argos-Shimano, de ploeg die volgend jaar onder een nieuwe naam de weg op gaat. De 27-jarige Duitse won in haar loopbaan wedstrijden als de Giro Donne (nu Giro Rosa), de Tour de l'Aude en de Emakumeen Bira.

Afgelopen seizoen finishte zij in het shirt van Tibco to the Top als derde in het eindklassement van de Giro Rosa, ook was ze vijfde in de eindafrekening van de Boels Rental Ladies Tour. Häusler had positieve gesprekken met het team. "Het gevoel klopt en dat is belangrijk voor mij. Ik kijk er naar uit om mijn basis weer in Europa te hebben na mijn avontuur in de Verenigde Staten. Als etapperenster zal de Giro Rosa mijn hoofddoel worden, de grootste etappekoers in het vrouwenfietsen. Ook richt ik me op de selectievere wereldbekermanches. Na een periode van blessures en studieverplichtingen hoop ik mijn oude niveau weer te halen in 2014."

Marijn de Vries, Julia Soek, Maaike Polspoel, Floortje Mackaij, Kyra Stijns en Sara Mustonen versterkten de ploeg van Argos-Shimano al eerder.  Amy Pieters, Kirsten Wild, Willeke Knol en Lucy Garner blijven bij de ploeg. 



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl