Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Tom Dumoulin ambassadeur Limburg Cycling

Woensdag 25 januari 2023

National - Oud-prof Tom Dumoulin heeft naar buiten gebracht dat hij zich als ambassadeur aan Limburg Cycling zal verbinden.

Dat maakte de voormalig profrenner via een videoboodschap bekend tijdens de partnerbijeenkomst van Limburg Cycling. Bij deze bijeenkomst waren met name Limburgse wielerverenigingen en wedstrijdorganisatoren aanwezig.  

Dumoulin werkte al langer met Limburg Cycling samen, onder andere bij de inmiddels opgeheven  Tour de Dumoulin en heeft nu besloten zich officieel als ambassadeur aan het provinciale wielerplatform te verbinden. “Ik vind het ontzettend mooi wat Limburg Cycling doet voor de wielersport in Limburg in het algemeen en het jeugdwielrennen in het bijzonder. Met mijn ambassadeurschap wil ik daar graag een steentje aan bijdragen”, aldus Dumoulin.

Voor Limburg Cycling is het ambassadeurschap een mooie steun in de rug. ''We ontplooien ontzettend veel initiatieven om jong en oud in Limburg op de (sportieve) fiets te krijgen en houden. Dat iemand als Tom Dumoulin aangeeft dit te willen ondersteunen geeft een boost om het werk voort te zetten, aldus Milan van Wersch, manager van Limburg Cycling.

Foto: © Sportfoto

 Eerder...

National Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl