Marianne Vos twee jaar langer bij Jumbo-Visma

Vrijdag 27 januari 2023

Women - Team Jumbo-Visma en Marianne Vos hebben hun samenwerking met twee jaar verlengd. Onlangs tekende de kopvrouw van Team Jumbo-Visma Women een nieuw contract met een looptijd tot en met 31 december 2025.

Vos (35) is sinds de oprichting van het team onderdeel van Jumbo-Visma Women. Ze maakte haar debuut binnen de ploeg in 2021 en boekte in het geel-zwarte tenue vijftien overwinningen. Zo won ze vorig jaar onder andere twee ritten in de Giro en twee etappes in de allereerste editie van de Tour de France Femmes by Zwift. Ook nam ze groene trui mee naar huis. 

"Ik heb nog steeds heel veel plezier in het fietsen", stelt een enthousiaste Vos. "Ik  geniet van het samen koersen en het strijden voor de winst als team. Het vrouwenwielrennen is de laatste jaren dermate sterk geprofessionaliseerd dat ik nog steeds nieuwe uitdagingen ontdek. En ook op persoonlijk vlak ontwikkel ik me nog altijd. Ik ben enorm gemotiveerd om hard te trainen om zo het allerbeste uit mezelf halen." 

Marianen Vos behoort al vanaf 2006 tot de wereldtop bij de elite, dat jaar debuteerde ze in deze categorie door het WK veldrijden en wegwielrennen te winnen.

Foto: © Sportfoto

 

 Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl