Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Farm-Frites Strandrace van Rockanje eindelijk weer van start

Dinsdag 31 januari 2023

Offroad - De Farm Frites Strandrace van Rockanje, kan vanwege de Corona-Covid-19 na twee jaar aanstaande zondag eindelijk doorgaan. De 22-ste editie zal op het fraaie eiland Voorne langs de Noordzeekust voor alle categorieën mannen en vrouwen worden verreden.

Tekst en foto: Dan Rolandus

Onder andere Coen Vermeltfoort wil in Rockanje laten zien waarom hij Europees Strandkampioen is geworden. Verder komen onder andere nationaal Strandkampioen Rick van Breda, Richard Jansen, Raphael Mouton, Tibor Zwaan, Jules de Cock, Yennick Wolthuizen, Mike Kes, Ivar Slik, Nick van der Meer, Daan van Sintmaartensdijk, Bram Imming, Martins Pluto, Boris Romers, Kasper Schotte en waarschijnlijk ook Jasper Ockeloen, Thijs Zonneveld, Roy Beukers, Ramses Bekkenk, de Belgische strandkampioen Michiel Hillen en Tijl Pauwels in Rockanje aan de start.

Bij de vrouwen is Europees strandkampioen Tessa Neefjes van de partij in gezelschap van Michelle de Graaff, Rozanne Slik en Mariëlle Trouwborst. Lex Nederlof staat aan het hoofd van de organisatie van de 22-ste editie van de Farm Frites Strandrace van Rockanje. Zoals gewoonlijk verwacht hij een grote toeloop van mountainbikers en wegrenners. Het parcours van 54 kilometer over drie ronden met daarin twee keerpunten. De permanence is bij Salsa Beachclub aan de Tweede Slag in Rockanje. De start voor de licentiehouders is om 10.00 uur en de vrouwen vertrekken om 10.10 uur. Info: farmfritesstrandrace.nl 

 Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl