Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

JEGG-DJR met versterkte selectie op weg

Dinsdag 14 februari 2023

National - Wielervereniging JEGG-DJR Academy heeft zijn team elite/beloften weten te versterken met niet  alleen renners uit de eigen stal maar ook met nieuwe gezichten, waaronder Kacper Gieryk uit Polen  en Matthew Fox uit Australië.Uit  eigen land valt de naam van Jasper de Laat op.

Yorick Brethouwer al vanaf zijn jeugd rijdend bij JEGG-DJR Academy gaat dit seizoen bij de beloften trachten zijn klimtalent verder aan te scherpen. Nieuwkomer Jasper de Laat wil met zijn 28 jaar en  zijn eerdere ervaringen elders, JEGG-DJR Academy versterken om de ambities waar te maken. 

Jasper de Laat is een van de diverse nieuw gezichten bij JEGG-DJR Academy.  Afgelopen jaar was hij de beste clubrenner in de Topcompetitie. “Van criteriums tot klassiekers tot buitenland koersen, ik start niet als ik niet minimaal 200% kan geven. Ik ga er dan ook voor dat ongeacht het type koers, jullie mijn naam in elk geval in de top 10 terug kunnen vinden”, zo verklaart De Laat zijn verwachtingen.  

Het team bestaat uit de volgende renners: Tom Smeets, Jelte Krijnsen, Ward de Schepper, Marijn Maas, Tjalle de Bruin, Jody Jochems, Sven Pijnenburg, Robin Oorschot, Sven Mulder, Kacper Gieryk, Sam Oosterholt, Marnix van de Oever,  Flavio Serafini, Yorick Brethouwer, Raphaël Mouton, Stef Koning, Thomas Baart, Jari Prins, Matthew Fox (beloften), Jasper de Laat, Harm Celi, Alain Broos, Quinten Veling, Maikel Stam, Kay Pronk en Tim Sanders.

Foto: © SportfotoEerder...

National Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl