Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Kelderman: 'Droom die uitkomt'

Vrijdag 08 november 2013

Elite men - Voor Wilco Kelderman is de start van de Tour de France in Utrecht extra bijzonder. “Ik kijk er naar uit om in de grootste wielerkoers ter wereld te starten in eigen land en geboortestreek. Het is een jongensdroom die uitkomt", aldus de talentvolle renner van Belkin. 

Ook andere Nederlandse wielrenners kijken met veel genoegen uit naar de Tour van 2015. "Starten in Nederland heeft iets speciaals. Mijn eerste grote ronde, de Giro d’Italia, ging van start in Amsterdam dat was een geweldige ervaring. De tweede etappe finishte in 2010 in Utrecht. Hopelijk kunnen we er in de eerste dagen weer een spektakel van maken in een waaieretappe", laat Bauke Mollema weten.

Tom Dumoulin van Argos-Shimano meldt het volgende: “Voor mij is de Grand Départ in Utrecht een speciale motivatie. Het is een eer om de start van het meeste populaire sportevenement in Nederland te hebben. Ik weet nog goed hoeveel impact het in 2010 had. Het is goed voor de ontwikkeling van de wielersport in Nederland, iedereen wordt extra enthousiast en komt nog meer in aanraking met de sport. Ik hoop dat het kinderen in Nederland inspireert om te beginnen met wielrennen.”

Foto (c) Sportfoto. 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl