Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Kaartverkoop EK Baanwielrennen van start

Woensdag 31 mei 2023

Track - De Europese Kampioenschappen Baanwielrennen 2024 zullen van 10 tot en met 14 januari plaatsvinden in Omnisport Apeldoorn. Kaarten zijn vanaf nu te koop.

Europa's beste renners zullen samenkomen om zich te meten in verschillende disciplines. Dat dit voorafgaand is aan de Olympische Spelen in Parijs maakt het voor renners én fans extra bijzonder. De Europese Kampioenschappen Baanwielrennen in Omnisport Apeldoorn biedt fans een unieke kans om hun wielerhelden in actie te zien op het hoogtepunt van hun kunnen. Deze sportieve krachtmeting vormt tevens de ultieme kans voor de atleten om zich te bewijzen en een plek in de nationale selecties voor Parijs te verdienen. Het evenement belooft een onvergetelijk uitzwaaimoment te worden voor de Nederlandse deelnemers in het Dutch Home of Track Cycling.

Het is tijd om je plaats te bemachtigen voor de Europese Kampioenschappen Baanwielrennen 2024 in Omnisport Apeldoorn! De kaartverkoop voor dit spektakel is nu officieel van start gegaan. Mis deze unieke kans niet om getuige te zijn van de ultieme wielersportprestaties op Europees niveau. Wees er snel bij en verzeker jezelf van een plek bij dit onvergetelijke evenement!  

 Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek onze officiële website op www.ekbaanwielrennen.nlEerder...

Track Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl