Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Guus van den Eijnden naar Ciclismo Mundial

Vrijdag 02 juni 2023

Offroad - Veldrittalent Guus van den Eijnden versterkt Ciclismo Mundial. De 17-jarige Nederlander Guus van den Eijnden maakt vanaf 1 september deel uit van Ciclismo Mundial, het wielerproject van de gebroeders Roodhooft. 

Guus van den Eijnden toonde zijn talent als junior door verschillende topwedstrijden te winnen, waaronder de World Cup in Maasmechelen. Ook pakte hij met de Nederlandse nationale ploeg goud op het WK Team Relay in Hoogerheide.  In zijn eerste twee seizoenen als U23-renner zal Van den Eijnden deel uitmaken van de Ciclismo Mundial-structuur.

"Na een goede winter was er best wat interesse, maar dit team kreeg meteen mijn voorkeur", zegt de renner zelf "In deze fase van mijn carrière ligt de focus volledig op het veldrijden, maar hier kan ik ook proeven van bijvoorbeeld mountainbiken. Ik zie het als de ideale omgeving om mezelf verder te ontwikkelen. En de positieve verhalen die ik hoorde van andere renners werden meer dan bevestigd tijdens een eerste gesprek met het management. Dit is een super mooie stap voor mij."

Van den Eijnden tekende een overeenkomst tot eind februari 2025.

Foto: © SportfotoEerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl