Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Stroetinga en Mouris ook in Rotterdam een koppel

Woensdag 20 november 2013

Track - Wim Stroetinga en Jens Mouris rijden van 2 tot en met 7 januari 2014 als koppel de Zesdaagse van Rotterdam. Onlangs deed het duo in de Zesdaagse van Amsterdam tot de slotdag om de winst mee en werd men uiteindelijk derde.

Stroetinga is blij weer aan Mouris gekoppeld te zijn, de renner van het Koga Cycling Team is ambitieus: "Ik verwacht nog een zesdaagse te winnen dit seizoen. Vorig jaar eindigde ik steeds in de top 3 zonder overwinning. Dat voelt niet goed, want de winnaar is het belangrijkst. Dit seizoen wil ik daar verandering in brengen,” vervolgt Stroetinga op de website van de zesdaagse. "Na mijn overwinning in 2012 met Peter Schep wil ik dit keer met mijn nieuwe partner de titel pakken. We kennen de definitieve startlijst nog niet, maar ik denk dat De Ketele weer met Van Hoecke aan het vertrek staat. Ik zal niet zeggen dat we tot de ultieme favorieten behoren, maar we gaan zeker in de voorste linies meestrijden.”

Klaar om te racen

Na de Zesdaagse van Amsterdam zijn Stroetinga en Mouris ieder hun eigen weg gegaan. De lange Mouris reisde af naar Brisbane, Australië om te trainen in warme weersomstandigheden. Komend wegseizoen start hij zijn tweede jaar bij het Australische Orica-GreenEDGE. "Het is goed voor me om in Australië te zijn. Daar heb ik de tijd om bergen training te verzetten, en ben ik voor Rotterdam dus fris en getraind. Ik ben dan klaar om te racen.” 

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Track Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl