Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Kaartverkoop WK Hoogerheide start zaterdag

Donderdag 21 november 2013

Offroad - De kaartverkoop voor het WK in Hoogerheide gaat zaterdag van start bij de wereldbekerwedstrijd van Koksijde. Een promotieteam van de mondiale titelstrijd in het veld 2013-2014 gaat bij deze cross de eerste kaarten aan de man brengen.

De organisatie van het wereldkampioenschap heeft ervoor gekozen om de tickets niet online aan te bieden om zo fraude met tickets en onnodig oponthoud bij de toegangspoorten rond het parcours te voorkomen.

Drie wedstrijden

Er zijn drie momenten waarop de Vlaamse supporters bij een wedstrijdbezoek aan kaarten kunnen komen. Dat gebeurt bij de wereldbekerwedstrijdenvan Koksijde (23 november) en Heusden-Zolder (26 december) en bij de Superprestigecross in Diegem (29 december). Verder kunnen de Vlaamse én Nederlandse supporters de komende maanden voor tickets terecht bij de Primera in Hoogerheide en zal er op 28 december een speciale voorverkoopdag plaats vinden in de organiserende gemeente.

Nooit uitverkocht

“Het blijft wel mogelijk om kaarten aan de kassa te kopen op de wedstrijddagen zelf, maar om gedrang bij de toegang tot het parcours te vermijden, vragen we zoveel mogelijk vooraf al tot verkoop over te gaan” zegt voorzitter Jan Prop van het organiserende bestuur. “Uitverkocht raken kunnen we niet, want we hebben het parcours zodanig uitgebreid – door met landeigenaren rond het parcours tot overeenstemming te komen – dat we alle toeschouwers kwijt kunnen raken op ons terrein.” 

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl