Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Nederlandse coureur Mark Groeneveld overleden

Dinsdag 24 oktober 2023

National - De Nederlandse wielrenner Mark Groeneveld is deze week onverwacht overleden. Dat meldt zijn team X Speed United.

''Met pijn in het hart geven wij kennis van het overlijden van Mark Groeneveld, terwijl hij in Hong Kong was. Op maandag 23 oktober verloren XSU en de wereld opnieuw een grote ziel. Ons diepste medeleven gaat uit naar zijn familie, teamleden en vrienden. We begrijpen dat dit een ongelooflijk uitdagende periode is, en we moedigen u aan contact op te nemen als u hulp of emotionele steun nodig heeft. Uw welzijn is voor ons van het grootste belang.

Hoewel de omstandigheden van het overlijden van Mark momenteel worden onderzocht, hebben we voorlopige informatie ontvangen die erop wijst dat het mogelijk een hartaanval is geweest. We werken nauw samen met de relevante autoriteiten om alle feiten te verzamelen en de nodige steun te bieden aan de familie van Mark tijdens deze pijnlijke periode.'' 

Groeneveld werd slechts 20 jaar en reed veel wedstrijden in Nederland, van de Ster van Zwolle tot en met de Betcity Elfstedenrace.

Foto: © SportfotoEerder...

National Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl