Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

RegioBeachraces op Goeree-Overflakkee

Donderdag 02 november 2023

Offroad - De Stichting Wielerronde Cyclingteam Flakkee op Goeree-Overflakkee organiseert op zaterdag in Ouddorp de eerste editie van de RegioBeachraces.

De eerste wedstrijd is bij Beachclub Looxs (voorheen C-side), Het Flauwe Werk 1, parkeerplaats langs de Vrijheidsweg in Ouddorp. De start is om 12.00 uur. Jules de Cock bij de mannen en Michelle de Graaf bij de vrouwen wonnen vorig jaar de Beachrace Looxs. Yennick Wolthuizen (foto) uit Ouddorp is één van de deelnemers.

De tweede RegioBeachrace is op 16 december nabij strandtent Iloon (Bula), Groenendijk 34. De start is om 10.30 uur. Jules de Cock en Mireille Trouwborst waren vorig jaar de winnaars. Op zaterdag 6 januari 2024 is de Strandrace van Paal 10, Westerduinpad 1. De derde RegioBeachrace gaat om 15.00 uur van start. De Belg Michel Hillen won vorig jaar.

De vierde en laatste RegioBeachrace wordt verreden op zaterdag 3 februari 2024. De Strandrace ’t Gorsje aan de Brouwersdam begint om 13.30 uur. Rick van Breda won deze race vorig jaar. De massastarts zullen op een zo breed mogelijk strand plaats vinden. De A-categorie licentiehouders mannen/vrouwen of deelnemers die dit niveau aankunnen. De B-categorie basisleden en cyclo’s mannen/vrouwen.

Info: www.regiobeachraces.cyclingteamflakkee.nl

Foto: Dan RolandusEerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl