Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Jumbo-Visma wordt VIsma-Lease a Bike

Vrijdag 24 november 2023

Nieuws - Vanaf 1 januari 2024 gaan de drie wielerploegen van Team Jumbo-Visma verder als Team Visma-Lease a Bike. Visma en Lease a Bike hebben beiden een contract getekend als titelsponsor voor onbepaalde tijd.

Het Europese softwarebedrijf Visma was de afgelopen vijf jaar de tweede titelsponsor van het wielerteam. Lease a Bike sloot zich per 1 januari 2023 als subsponsor aan bij de wielerformatie. Vanaf 1 januari sieren beide bedrijven de borst van alle renners en is Team Visma- Lease a Bike een feit.

Algemeen directeur Richard Plugge is blij met de twee titelsponsoren. "Met trots bevestig ik de nieuwe overeenkomsten met Visma en Lease a Bike, twee sterke internationale bedrijven waarmee we al geruime tijd een uitstekende relatie hebben. Die samenwerking heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld en daardoor kunnen we nu opnieuw een grote stap voorwaarts maken. Dankzij Visma en Lease a Bike beschikt het team over de middelen om zich verder te ontwikkelen en verbeteren. We hebben in het afgelopen jaar opnieuw bewezen dat we samen in staat zijn om te groeien en successen te boeken. Dat is ook op de lange termijn ons gezamenlijke doel."

Foto: © Sportfoto

 

BESTEL DE WIELERSCHEURKALENDER 

 Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl