Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Kopecky blijft tot en met 2028 kopvrouw SD Worx

Woensdag 21 februari 2024

Women - Wereldkampioene Lotte Kopecky heeft haar contract bij Team SD Worx – Protime opengebroken en verlengd tot en met 2028. 

De afgelopen twee seizoenen boekte Kopecky in de kleuren van Team SD Worx – Protime fantastische successen waaronder de wereldtitel op de weg in Glasgow, twee keer de Ronde van Vlaanderen, Strade Bianche, het puntenklassement en een rit in de Tour de France Femmes en meerdere wereld- en Europese titels op de baan.  

Kopecky: “Ik heb bij Team SD Worx-Protime de afgelopen twee jaar al heel veel mooie momenten beleefd met zowel mijn ploegmates als met de staff. Als ik kijk naar het palmares dat ik hier de afgelopen jaren heb opgebouwd en hoe ik ben gegroeid als renster en persoon is het een logische keuze dat ik mijn contract nu heb opengebroken en verlengd tot en met 2028.”

 Danny Stam, sportief manager Team SD Worx – Protime laat weten: “Lotte is een van de sterkste rensters in het peloton. De afgelopen twee jaren heeft ze in ons team enorme stappen gezet en een mooi palmares opgebouwd. Ze is een makkelijk persoon om mee te werken en uitgegroeid tot een van de leiders van de ploeg waar iedereen zich aan optrekt. Zij begrijpt de belangen van het team goed en is een persoon waar iedereen goed mee overweg komt. Ik ben ervan overtuigd dat ze nog verder kan groeien en ben blij dat we haar tot en met 2028 bij de ploeg houden.”

Foto: © Sportfoto Lotte Kopecky (links) blijft bij SD WorxEerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl