Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Annefleur Kalvenhaar naar Focus MTB Team

Donderdag 12 december 2013

Offroad - Annefleur Kalvenhaar verruilt per 1 januari het Giant Dealer Team voor het Focus XC Team. De renster uit Wierden werd onlangs Europees kampioene in het veld bij de beloften en stond ook op het podium van het Nederlands kampioenschap MTB.

"Voor zowel het veldrijden als het mountainbiken is dit een erg professioneel team, met heel goede renners en rensters waarvan ik veel kan leren”, vertelt de Twentse. “Ik verwacht dat ik met hen ook weer een mooie tijd tegemoet ga en dat ik weer stappen kan gaan zetten in beide disciplines. Ik kijk dan ook met erg veel zin en vertrouwen uit naar deze nieuwe uitdaging bij een prachtig team.”

Toekomst

De afgelopen twee weekenden kwam ze niet uit in veldritten. Ze gebruikte die tijd niet alleen om te herstellen van de eerste seizoenshelft, maar ook om na te denken over haar toekomst. “Ik ben blij dat ik mijn besluit heb genomen, voor het tweede deel van het cross-seizoen aanstaande zaterdag in Huijbergen aanbreekt. Zo kan ik me vanaf nu weer focussen op de geweldig mooie crossen die er aan zitten te komen.” Ze dankt Giant voor de ondersteuning tot nog toe, maar kijkt ook uit naar de jaarwisseling. "Ik kijk met het volste vertrouwen uit naar 1 januari 2014, om vanaf dan helemaal in het nieuw voor Focus aan de kampioenschapsmaand te beginnen.”Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl