Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Broers Van der Poel in Muziekclip WK Hoogerheide

Vrijdag 13 december 2013

Offroad - Maandag 16 december wordt een speciaal voor het WK Veldrijden in Hoogerheide gemaakte muziekclip  gepresenteerd. Vanaf deze dag gaat de clip genaamd; Liam McDurt ft. Mathieu & David Van Der Poel - WK Theme Hoogerheide 2014, de ether in.  Een unieke gebeurtenis in de wielersport.

Vanaf maandag 16 december is de WK Hoogerheide 2014 Theme te beluisteren op verschillende radio stations in Nederland en België. In de muziekclip, geproduceerd door Jamie “Lostsun” van Zunderd en Kai Liem van Headroom Studios, hebben ook David en Mathieu van der Poel een aandeel. De clip is een zogenaamd “Electric House”nummer aldus producer Jamie van Zunderd.

Jeugdige sound

“We hebben voor deze muziekstijl gekozen om ook de jongerengeneratie te enthousiasmeren voor het veldrijden en in het bijzonder voor het WK Hoogerheide 2014” aldus Jan Prop voorzitter van de organisatie.  “Bij het WK Hoogerheide 2009 was de gemiddelde leeftijd van de bezoeker 44 jaar, bleek uit een onderzoek. Op zich niets mis mee, maar onder het mom ‘wie de jeugd heeft, heeft toekomst’ leek het ons wel aardig om een jeugdige sound te koppelen aan ons evenement “vervolgt Prop. “Daarnaast wilde wij ook een eigen tune op het moment dat het startschot wordt gelost bij de wedstrijden tijdens het WK om de renners wat extra energie mee te geven” aldus Prop.

Trots

De organisatie is bijzonder trots op deze unieke actie in de wielersport. “Bij het WK voetbal is het een traditie dat er een speciaal nummer wordt uitgebracht ter gelegenheid van, echter bij het wielrennen is dit ons inziens nog niet eerder gebeurd. Daarnaast vinden wij het ook bijzonder leuk dat iemand uit ons midden, Jamie van Zunderd is de zoon van onze penningmeester, het nummer heeft gecomponeerd. Wij hopen mede ook voor Jamie dat het nummer een succes wordt” besluit Prop.

Het nummer is hier te beluisteren:

http://www.wkhoogerheide2014.nl/hoogerheide/Userdata/uploads/muziek/hoogerheide.mp3



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl