Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Milaan-San Remo: schade lijkt mee te vallen

Maandag 18 maart 2013

Elite men - Eén dag na de legendarische 104e editie van Milaan-San Remo. Moeten de renners nog altijd ontdooien of is iedereen weer op temperatuur? Een rondje langs de Nederlandse ploegen maakt duidelijk dat de schade mee lijkt te vallen.

Bij Blanco Pro Cycling is iedereen weer opgewarmd, meldt ploegleider Nico Verhoeven. “Dat waren ze gisteravond al wel, maar het is toch een behoorlijke aanslag op hun lichaam geweest. Tom-Jelte Slagter en Mark Renshaw waren echt onderkoeld. Het is bij iedereen even kijken hoe het de komende dagen gaat tijdens de hersteltrainingen. Dan weet je pas echt hoe je lichaam reageert.”  

Nordhaug: bloeduitstortingen en zwellingen
Lars Petter Nordhaug verliet Milaan-San Remo niet vanwege de kou, maar omdat hij vroeg in de koers hard ten val kwam. Verhoeven: “Hij heeft zwellingen en bloeduitstortingen op zijn heup. Daar zal hij wel even last van hebben de komende dagen, maar het is verder niets ernstigs.”

Knieklachten Bole
Grega Bole van Vacansoleil-DCM kampte tijdens de koers al met knieklachten, maar hij haalde met pijn en moeite de finish. Het is even afwachten hoe ernstig die klachten zijn. Bij Argos-Shimano heeft niemand klachten overgehouden aan La Primavera, meldt de ploeg.

Foto (c): RSC



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl