Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Vol programma Papendal Bike Event

Woensdag 05 maart 2014

Offroad - Op 10 en 11 mei staat Papendal in het teken van ‘fietsen’. Het Papendal Bike Event biedt fietsers in verschillende categorieën de mogelijkheid om deel te nemen. Tijdens het evenement wordt de bezoeker topsport geboden met UCI BMX Supercross, NK MTB Team Relay en NK Eliminator.


Daarnaast wordt ook de recreatieve fietser in de gelegenheid gesteld om zelf deel te nemen aan de Gert Jakobs Classic, een wielertoertocht.

UCI BMX Supercross: De BMX Supercross in Papendal is één van de vijf wereldbekerwedstrijden die dit jaar wereldwijd verreden worden. De rijders uit de BMX wereldtop vliegen door de bochten en over de heuvels van de baan op Papendal.  Alleen de startheuvel van negen meter hoog is al spectaculair!

Gert Jakobs Classic - Toertocht: De Gert Jakobs Classic is een toertocht met verschillende afstanden van 60, 120 en 160 km start en eindigt op Papendal en voert u door het Gelderse landschap. Uiteraard onder de bezielende leiding van Gert Jakobs zelf met voorafgaand een motiverende speech.

Mountainbike: Het NK MTB eliminator vindt voor de eerste keer plaats. Vier rijders gaan de stijd aan op een kort parcours van 500 tot 1.000 meter. De twee snelste gaan door naar de volgende ronde.
Het NK MTB Team relay is een wedstrijd in estafettevorm.

Nationale Offroaddagen: Voor de tweede keer wordt er in de bossen van Papendal een mooi parcours uitgezet voor deze Nationale Offroaddagen.

Wil je deelnemen aan één van de fietsonderdelen? Klik op jouw favoriete onderdeel op de website en schrijf je in  (http://www.papendalbikeevent.nl/) ! Wil jij de BMX rijders voorbij je neus zien vliegen? Koop dan een ticket (de voorverkoop loopt t/m 15 maart) (http://www.bmxholland.com/BMX/goto.aspx?TabId=20)



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl