Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Giant-Shimano kent ploegen Vlaanderen

Maandag 31 maart 2014

Elite men - Ook Giant-Shimano heeft de selectie voor de Ronde van Vlaanderen gereed, zowel voor de mannen als voor de vrouwen. John Degenkolb, de winnaar van Gent-Wevelgem, heeft vier Nederlanders aan zijn zijde: Roy Curvers, Koen de Kort, Albert Timmer en Ramon Sinkeldam.

Reinardt Janse van Rensburg, Nikias Arndt en Dries Devenijns maken de selectie bij de mannen compleet. Volgens coach Marc Reef heeft de ploeg vertrouwen getankt in de E3 Prijs Harelbeke en Gent-Wevelgem. "Natuurlijk is de Ronde van Vlaanderen van een andere orde. Degenkolb - vorig jaar negende - is ons speerpunt en heeft Dries Devenijns om hem tot het laatst te begeleiden."

Vrouwenteam

Bij de vrouwen zijn Kirsten Wild, Floortje Mackaij, Marijn de Vries, Amy Pieters, Claudia Hausler en Maaike Polspoel aangewezen. Ploegleider Ruud Verhagen denkt dat de ploeg een kans maakt als het collectief goed wordt uitgespeeld. "Met Wild, Pieters en Polspoel hebben we drie rensters om uit te spelen met voldoende kracht en ervaring om hoog te eindigen."



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl