Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Eddy van IJzendoorn naar AA Drink

Donderdag 01 mei 2014

Offroad - Eddy van IJzendoorn gaat vanaf komende winter bij AA Drink rijden. De renner uit Tiel keerde afgelopen veldritseizoen terug op niveau dankzij een privésponsor en sprak vervolgens de hoop uit weer bij een team te kunnen rijden. Hij vervangt bij AA Drink de naar Telenet-Fidea vertrokken Thijs van Amerongen.

Van IJzendoorn reed eerder bij de ploeg van Cees Pille, totdat verkeerde medicatie tegen migraine hem in zijn prestaties terug wierp. Door deze medicijnen te vervangen, kon Van IJzendoorn de stap naar de top weer maken. Overigens zal ook Nick Stöpler de ploeg verlaten. Bart Aernouts blijft onder contract voor het veldrijden.

Natubalans

Via privésponsor Natubalans keerde Van IJzendoorn terug naar de top. Hij zei vorig jaar over zijn zoektocht naar een team. "Mijn sponsor steunt me daar helemaal in. We weten allebei dat ik eigenlijk een niveau hogerop moet om in mijn ontwikkeling als veldrijder weer een stap te kunnen zetten. Een ploeg met een betere begeleiding, een mooi wedstrijdprogramma maar ook iets simpels als een eigen camper. We hebben het deze winter prima kunnen redden op de manier waarop we het deden. Maar als we nog meer willen bereiken, dan zal ik een team moeten vinden."Dat is nu gelukt.



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl