Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Koga en Shimano blijven sponsors KNWU

Maandag 18 februari 2013

Track - Zowel Koga als Shimano Benelux hebben de samenwerking met de KNWU verlengd tot eind 2016. De wielerbond maakt gebruik van KOGA baanfietsen; Shimano Benelux levert onderdelen en accessoires voor weg, baan, veld en MTB van de merken Shimano, PRO, Giro en Bell. 

"De samenwerking met de KNWU is voor ons veel meer dan alleen een marketinginstrument. Door de intensieve contacten met topsporters en begeleiding, blijven we als Nederlands A-merk stevig verankerd in de wielersport. Onze doelstelling is het ontwikkelen van het optimale materiaal voor de topsporter, waarvan uiteindelijk ook fietsliefhebbers op andere niveaus profiteren. Sinds de millenniumwisseling is er op alle Olympische Zomerspelen eremetaal behaald op KOGA fietsen. We kijken nu al uit naar Rio 2016, waar we hopen op een succesvol vervolg van deze unieke serie", aldus Wouter Jager, Managing Director Koga BV.

Erik Naberman, Managing Director Shimano Benelux verwoordt de samenwerking als volgt:"Het ondersteunen van de KNWU staat voor ons gelijk aan het ondersteunen van de wielersport in de breedste zin van het woord. Natuurlijk is de topsport voor de zichtbaarheid voor ons van groot belang, echter de continue aandacht voor alle verschillende categorieën - van de jeugdrenners tot en met de gehandicaptensport - geeft onze partnership met de KNWU extra glans. We kijken er naar uit om samen met de andere partners samen te bouwen aan een gezonde toekomst van de wielersport."

Koga en Shimano Benelux ondertekenden de nieuwe contracten  tijdens de ploegenpresentatie van het KNWU Team TROI en het Rabobank Development Team.

 Eerder...

Track Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl