Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Dumoulin toch op tijd fit voor Gold Race

Dinsdag 09 april 2013

Elite men - Tom Dumoulin doet toch mee aan de Amstel Gold Race. De renner van Argos-Shimano kwam hard ten val kwam tijdens de Omloop van de Sarthe en zette een streep door de klassiekers, maar de jonge Limburger blijkt fit genoeg om zondag aan de start te verschijnen.

"We zijn dat Tom weer aan kan sluiten", aldus ploegleider Addy Engels. "Zijn knie is goed hersteld en hij heeft inmiddels al een paar stevige trainingen achter de rug." Dumoulin dacht zelf pas in de Ronde van Romandië zijn rentree te kunnen maken, maar hij kan dus gewoon van start in de wedstrijd die zondag in zijn woonplaats Maastricht van start gaat.

Geschke kopman
De ploeg rekent zondag op Simon Geschke, maar anderen mogen ook voor eigen kans gaan. Engels: "We hebben een team met veel aanvallers, zij krijgen de vrije hand. Een belangrijke rol is ook weggelegd voor onze wegkapitein Roy Curvers, zijn kennis van het gebied is van zeer grote waarde.

Selectie Argos-Shimano voor Amstel Gold Race (14 april): Tom Dumoulin, Simon Geschke, Roy Curvers, Johannes Fröhlinger, Reinardt Janse van Rensburg, Koen de Kort, Albert Timmer, Francois Parisien.Tags: Dumoulin

Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl