Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van Zandbeek ziet toekomst op het strand

Woensdag 07 januari 2015

Offroad - Ronan van Zandbeek gaat komend seizoen bij Join-S/De Rijke weer vol voor de weg. Ter voorbereiding rijdt de Brabander al enkele winters strandraces. Hij ziet zijn toekomst zelfs wel liggen in deze snelst groeiende discipline van het KNWU-wedstrijdaanbod. Dat zegt hij in Cycling.be.

Hij is zaterdag één van de favorieten voor het NK strandracen in Egmond-Pier-Egmond. "Voor mij is dit nu nog vooral een voorbereiding op het wegseizoen bij mijn team, maar ik word er wel steeds fanatieker in en zou het mooi vinden als ik er later ook nog echt een loopbaan van kan maken. Op dit moment is er niet echt een boterham mee te verdienen, maar misschien verandert dat nog. Je ziet de sport zich nu heel snel ontwikkelen."

In Cycling.be komen naast Van Zandbeek ook Pauliena Rooijakkers en Richard Jansen aan bod over het plezier dat zij beleven in het strandracen. Ook vergelijken Johan Lammerts en Rudy de Bie de cross in Nederland en Vlaanderen, vertellen Kevin Pauwels, Sanne Cant en Simon Gerrans over hun ambities voor de toekomst, worden er 65 fietsen tegen het licht gehouden en leest u een sfeerreportage over het Britse veldrijden. Klik op de banner links op onze pagina voor meer informatie. 

Foto: © Rudie Ottens



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl