Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Maassen: ‘Krappe voldoende voor het voorjaar’

Zondag 21 april 2013

Elite men - Een cijfer voor de prestaties van Blanco tijdens het klassieker voorjaar? Frans Maassen kwam niet verder dan een krap zesje. ‘De tweede plaats van Vanmarcke in Parijs-Roubaix is super, maar je hoopt toch op meer.’

Maassen hoopte in Luik-Bastenaken-Luik nog op een uitschieter van Mollema, maar dat zat er niet in. “Ik dacht dat we de goede lijn van de Amstel en de Waalse Pijl konden doortrekken, maar dat zat er niet in. Je wordt afgerekend op je beste man, en onze beste man liet het afweten vandaag. Dat is balen”, aldus Maassen. “Vandaag schoten we tekort, in Milaan-San Remo ook. Ronde van Vlaanderen was oké, over de Amstel en de Waalse Pijl was ik tevreden en de tweede plaats van Sep Vanmarcke in Parijs-Roubaix was een superprestatie. Maar vooraf teken je daar niet voor, je hoopt op meer. Het was een krap zesje. Als Sep had gewonnen in Roubaix dan was het een ander verhaal geweest.”

Plugge positiever
Directeur Richard Plugge was een stuk positiever. “Een ruime voldoende”, beantwoordde hij de cijfervraag. “We hebben in de breedte heel attractief gekoerst. In januari hebben we met de Tour Down Under al een WorldTour-wedstrijd gewonnen. In de klassiekers hebben we hier en daar een uitslag laten liggen. Met Sep scoorden we in Roubaix een negen. Natuurlijk heb je liever een tien, maar er komen nog mooie wedstrijden aan. Romandië, de Giro: het seizoen is nog lang niet voorbij.”



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl