Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Gesink zet streep door Tirreno-Adriatico

Donderdag 05 maart 2015

Elite men - Lotto-Jumbo rijdt volgende week in de Tirreno-Adriatico zonder Robert Gesink. De Achterhoeker rijdt niet in Italië vanwege de onrustige periode die hij achter de rug heeft. “Ik ben blij dat mijn zoontje Bram vandaag het ziekenhuis heeft verlaten."

"De afgelopen tijd draaide alles om mijn familie en daardoor kan ik in de Tirreno niet mijn gewenste niveau halen. Ik heb in de Algarve een valse start gemaakt en niet de intensiteit kunnen opdoen, die ik wilde. Nu Bram weer thuis is, hoef ik mij minder zorgen te maken en kan ik weer meer tijd en aandacht besteden aan de fiets. Ik ga mij nu via andere koersen voorbereiden op de Ronde van het Baskenland.”

Geen klassementsambities

Ploegleider Erik Dekker zet zonder Gesink een streep door de klassementsambities van zijn renners. De Drent ziet voor elk van zijn renners wel een uitdaging in de Tirreno. “Sep Vanmarcke moet fit blijven en zich zo goed mogelijk voorbereiden op de klassiekers. Voor Laurens ten Dam en Kevin De Weert is het belangrijk dat zij de laatste dag beter zijn dan de eerste. Rick Flens, Tom Leezer en Robert Wagner kunnen Tom helpen in de sprint. Voor Paul Martens zijn er een paar aankomsten waar hij zijn eigen plan kan treken.”Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl