Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Vos wint bij rentree op MTB in Nieuwkuijk

Maandag 06 april 2015

Offroad - Marianne Vos heeft vandaag haar rentree op de MTB gemaakt met een zege in Nieuwkuijk. De renster van Rabo-Liv reed een wedstrijd lang vooruit met Nederlands kampioene Anne Terpstra en versloeg de Apeldoornse in de sprint.

Deze wedstrijd is de openingsmanche van de Pearl Izumi Benelux Cup MountainbikeVos kwam sinds het WK Veldrijden in Tabor - waar ze derde werd - niet meer in wedstrijdverband in actie als gevolg van een hardnekkige hamstringblessure. Haar wegdebuut maakt ze waarschijnlijk op 19 april in de Ronde van Gelderland (KNWU Topcompetitie). Ze genoot van haar rentree. “Natuurlijk is het leuk weer in wedstrijdverband te rijden. Het kriebelde enorm. Maar ik vind het ook altijd erg leuk om hier in Nieuwkuijk te rijden. Het is een thuiswedstrijd en de reacties van het publiek gaven ook nu weer de kriebels. Een grote en heerlijke wedstrijd”, vond Vos, die Annemarie Worst derde zag worden.

De Vocht wint

Bij de mannen won de Belg Bart de Vocht deze openingswedstrijd van de Pearl Izumi Benelux Cup. Nederlands kampioen Michiel van der Heijden (Scott) werd tweede, Hans Becking (Betch.nl) derde.

 Foto: © EGO promotions/Cyprus Cup



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl