Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

De Kort en Timmer in Giro-trein Argos-Shimano

Maandag 29 april 2013

Elite men - Koen de Kort en Albert Timmer zitten in de selectie van Argos-Shimano voor de Giro d’Italia. De twee Nederlanders moeten kopman John Degenkolb helpen aan dagsuccessen.

Argos-Shimano begint zaterdag, zoals we van de ploeg gewend zijn, met een internationaal team aan de Giro. Liefst zeven verschillende nationaliteiten maken deel uit van de selectie. Ji Cheng is de eerste Chinees die meedoet aan de Italiaanse wielerronde. Afgelopen jaar was hij ook al de eerste renner uit zijn land die de Ronde van Spanje uitreed.

Alles op de sprints
John Degenkolb is de kopman van het team. Hij gaat voor minimaal een ritzege. “Na de klassiekers heb ik hard gewerkt aan mijn sprint. Maar ik heb ook lange ritten gemaakt om mijn uithoudingsvermogen te verbeteren, zodat ikd e zware klimmen van de Giro beter aan kan. We hebben een sterk team en een ervaren trein met mannen als Bert De Backer, Albert Timmer en lead-out man Koen de Kort.”

Selectie Argos-Shimano voor de Giro d'Italia (5-26 mei): Bert De Backer, Koen de Kort, Albert Timmer, Ji Cheng, John Degenkolb, Thomas Damuseau, Luka Mezgec, Tobias Ludvigsson, Patrick Gretsch.Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl