Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Criteriumklassement voor Zaanse wedstrijden

Donderdag 07 mei 2015

Elite men - De Zaanlandse wielerclub D.T.S. heeft in samenwerking met Jager Auto Heemskerk een nieuwe criteriumklassement in het leven geroepen. Over de drie Zaanse criteriums van Krommenie, Oostzaan en Assendelft wordt een klassement opgemaakt waarbij de winnaar naast de winstpremie van € 400,- een weekend gratis rijden in een nieuwe Jaguar F-type wint. 

Voor 2015 introduceert DTS het Jager Auto Zaans Criteriumklassement voor de categorie Elite, Belofte en amateurs. Gezamenlijk met het autobedrijf Jager Auto, gevestigd in Heemskerk, Purmerend en Den Haag (en dealer van de merken Jaguar en Land Rover) en de plaatselijke comités heeft DTS een aantrekkelijke extra prijzenpakket.

Hierdoor wordt het volgens de organisatie voor de Elite, Beloften en Amateur-renners zeer interessant om alle drie criteriums, Krommenie op dinsdag 26 mei 2015, zondag Oostzaan op 2 augustus 2015 en Assendelft op zaterdag 3 oktober 2015, te rijden. De leider van het klassement zal vanaf de Ronde van Oostzaan in een gele leiderstrui rijden.

Voor alle informatie over het prijzenschema en de puntentelling: Ga naar www.zwc-dts.nl onder het kopje Zaanse criteriums.Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl