Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Blanco tevreden over ploegentijdrit

Zondag 05 mei 2013

Elite men - Tevredenheid bij Blanco na de ploegentijdrit in de Giro d'Italia. De ploeg werd achtste, maar de verschillen waren klein. 'We hadden net zo goed in de top vijf kunnen eindigen', aldus ploegleider Michiel Elijzen.

Blanco eindigde op 28 seconden van winnaar Team Sky, maar was slechts 14 tellen verwijderd van een plek bij de beste drie. Elijzen: 'Sky was top, 28 seconden verliezen op 17 kilometer is aanzienlijk. Zij slaagden erin om met bijna het gehele team aan te komen, wij waren nog maar met zes. Maar we zijn hoger geëindigd dan een aantal concurrenten. En achter Sky waren de verschillen klein. We hadden net zo goed in de top vijf kunnen eindigen.'

Goed gevoel renners
Ook Wilco Kelderman was tevreden over het optreden van zijn ploeg. "Het ging goed. We reden als team heel sterk. En buiten Sky zijn de tijdsverschillen verwaarloosbaar." Stef Clement deede die mening. "We hebben een solide tijdrit afgeleverd. Iedereen is en zonder kleerscheuren doorheen gekomen. Dat is prettig, het geeft vertrouwen voor de rest van de Giro."

foto: (c) RCS sport 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl