Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Wippert definitief naar Cannondale-Garmin

Zondag 16 augustus 2015

Elite men - Wouter Wippert rijdt definitief komend jaar voor Cannondale-Garmin. De Twentse sprinter komt over van Drapac Cycling. Daarmee kent de ploeg komend seizoen in ieder geval vier Nederlandse coureurs.

Nadat eerder Sebastian Langeveld bijtekende, kregen ook Dylan van Baarle en Tom-Jelte Slagter een contractverlening. Ook Jasper Bovenhuis komt eventueel nog voor een contract in aanmerking, hij is als stagiair verbonden aan de ploeg van Jonathan Vaughters. Wippert is klaar voor de WorldTour. "Ik heb nu geproefd aan het grote werk en dan lijkt het me niet verstandig om in dienst van een ander te gaan rijden. Al zijn die aanbiedingen er ook geweest. Het hoeft echt niet altijd voor mij te zijn of ik hoef niet een hele ploeg  aan mijn zijde, maar een man of drie, vier die zich in bepaalde koersen en op bepaalde dagen voor mij opoffert, dat zou heel welkom zijn."

Alle renners tekenden voor twee jaar (bij). Vaughters ziet in Slagter een man voor de Ardennenklassiekers en de Groninger is het daarmee eens. "Ik wil mezelf zeker verder ontwikkelen op dat terrein." Van Baarle wordt juist een mooie toekomst voorspeld in de kasseienklassiekers.

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl