Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Jan van Arckel is vereniging van het jaar

Zaterdag 14 november 2015

National - RC Jan van Arckel is op zaterdag tijdens de Dag van de Wielersport verkozen tot Vereniging van het jaar 2015. De vereniging wist de twee andere finalisten, DRV de Zwaluwen en TWC Noord-Limburg, achter zich te houden.

De genomineerde verenigingen konden rekenen op hoge waardering van de jury, welke bestond uit Maikel Waardenburg (onderzoeker aan de USBO), Simon Meijn (Hoofdbestuur KNWU) en Dennis van der Sanden (verenigingsondersteuner KNWU). Rennersclub Jan van Arckel uit Arkel, Zuid-Holland, kreeg van de jury de hoogste waardering en mag hierdoor het komende jaar de titel ‘Vereniging van het jaar 2015’ dragen.

RC Jan van Arckel met de tijd mee
De ondernemende vereniging is in de ogen van de jury in meerdere opzichten een voorbeeld voor andere verenigingen. RC Jan van Arckel handelt vanuit een visie met betrokkenheid, kwaliteit en gecontroleerde groei als leidende principes. De vereniging heeft zich aangepast aan de vraagstukken van deze tijd en weet flexibel in de spelen op kansen in de omgeving en op de behoeften van de leden. Tevens waardeert de jury het brede aanbod waarmee RC Jan van Arckel vele recreatieve en prestatieve wielersporters boeit en bindt. Eerder...

National Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl