Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Van den Brand langer bij Orange Babies

Maandag 25 februari 2013

Offroad - Twan van den Brand rijdt ook de komende twee winters voor de Orange Babies-formatie van Frank Groenendaal. De Brabander wordt het nieuwe gezicht van de ploeg na het vertrek van Gerben de Knegt, die gisteren afscheid nam in Oostmalle.

Groenendaal is blij dat Van den Brand - die als één van de drie Nederlandse eliterenners deelnam aan het WK in Louisville - zijn contract wilde verlengen als professional bij zijn team. ,,Twan heeft duidelijk progressie geboekt deze winter en dat was ook meerdere teams opgevallen. Ik ben blij dat hij ervoor gekozen heeft die opgaande lijn bij ons team door te trekken. Hij gaf aan zich goed op zijn plek te voelen en dat is natuurlijk een compliment voor ons.'' Orange Babies verwacht dat ook Reza Ravenstijn en Patrick van Leeuwen blijven komende winter.

Van den Brand won dit jaar onder meer de GP Groenendaal in Sint-Michielsgestel en eindigde in Roubaix (achtste), Tabor (negende) en Rome (tiende) in de top-10 van een wereldbekercross. Op het NK in Hilvarenbeek werd de 24-jarige Brabander vierde.

Foto (c): Sportfoto

 


Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl