Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Jens Dekker wint ook in Oostmalle

Zondag 21 februari 2016

Offroad - Jens Dekker heeft zijn regenboogtrui in het veld bij de junioren afgelopen maand veel glans gegeven. Overal waar de Drent van Enertherm-BKCP zich liet zien, haalde hij de zegebloemen op.

Die lijn trok hij door naar Oostmalle, waar hij in de Sluitingscross Mitch Groot (tweede) voor bleef. De wereldkampioen, Europese kampioen en Nederlandse kampioen soleerde naar de zege en klokt zo af op een totaal van 19 zeges. “Plus twee klassementen (Wereldbeker en Superprestige). Ik had wel verwacht om dit seizoen bij de betere 2 of 3 renners te horen, maar dit overstijgt de verwachtingen toch wel een beetje. Nu ga ik de fiets enkele weken aan de kant zetten”, aldus de crosser uit Fluitenberg. Toon Vandebosch eindigde als derde. Thymen Arensman legde ook beslag op een plek bij de eerste tien: achtste.

Beloften

Bij de beloften eindigden drie renners van het Rabo Dev Team in de top 10. Martijn Budding was vijfde, Joris Nieuwenhuis zesde en Maik van der Heijden tiende. De zege ging naar de Vlaming Daan Soete.

foto (c) Peter Scholz



Eerder...

Offroad Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl