Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Lucinda Brand twee jaar naar Liv-Plantur

Maandag 08 augustus 2016

Women - Lucinda Brand rijdt de komende twee seizoenen voor Liv-Plantur. De voormalig Nederlands kampioene is aan getrokken als vaste waarde in tal van verschillende wedstrijden.

De ploeg wil zich graag ontwikkelen tot één van de beste wielerploegen bij de vrouwen op korte termijn en zal dan ook meer rensters aantrekken de komende periode.

Met het vertrek van Brand verliest Rabo-Liv na Anna van der Breggen (de olympisch kampioene vertrekt naar Boels-Dolmans) een tweede vaste waarde. Ook ploegleider Koos Moerenhout kiest voor een toekomst elders. Bronnen rond de ploeg melden dat Rabo-Liv (zonder Rabobank) in afgeslankte vorm verder gaat in 2017.

Brand was in 2013 en 2015 nationaal kampioene op de weg, won in 2014 de GP Plouay en de Energiewacht Tour en was afgelopen weekeinde nog succesvol in de Erondegemse Pijl. "Ik zie mijn tweejarig contract bij Liv-Plantur als een nieuwe uitdaging na mijn vier jaren bij Rabo-Liv. Ik krijg de kans om in een aantal wedstrijden - die mij goed liggen - voor eigen kans te gaan."

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl