Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Jip van den Bos naar Boels-Dolmans

Woensdag 28 september 2016

Women - Jip van den Bos rijdt de komende twee seizoenen voor Boels-Dolmans. De Noord-Hollandse komt over van Parkhotel Valkenburg. Van den Bos won dit jaar de jongerentrui in de Emakumeen Bira en de Tour of Chongming Island.

"Ik ben heel trots op de beide truien die ik heb gewonnen in twee rittenkoersen op een zeer uiteenlopend terrein,” zegt Van den Bos. “Ik heb veel geleerd bij Parkhotel en ik ben heel dankbaar voor de kansen die ik van de ploeg heb gekregen. Ik heb ervaring opgedaan door vrijwel alle wedstrijden van de Women’s WorldTour te rijden en ik heb geleerd om deel uit te maken van een ploeg. Omdat alle rensters van Boels-Dolmans zo sterk zijn,  ben ik ervan overtuigd dat dit de beste ploeg is om toevoeren hoe ik een goede renster wordt" verklaart Van den Bos haar keuze.

“Ik ben ervan overtuigd dat ze veel talent heeft,” aldus teammanager Danny Stam. “Ik weet dat we niet altijd op de oudere en meer ervaren rensters kunnen blijven vertrouwen. Daarom ben ik altijd blij als we de gelegenheid hebben om jonge rensters een kans te geven.” 

Ze wordt in 2017 ploeggenote van onder anderen Anna van der Breggen, Chantal Blaak, Megan Guarnier, Lizzie Deignan, Nikki Brammeier (geboren Harris), Karol-Ann Canuel,  Amalie Dideriksen, Megan Guarnier en Christine Majerus 

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl