Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Boels Rental trots na behalen goud op WK

Maandag 10 oktober 2016

Women - Boels Rental, een van de twee hoofdsponsors van de ploeg, is trots op de ‘gouden’ prestatie van het team in de WK Ploegentijdrit van zondag.

Voor het seizoen 2016 stond het winnen van de WK-ploegentijdrit bovenaan de lijst met ambities. Ellen van Dijk, Chantal Blaak, Lizzie Deignan, Evelyn Stevens, Karol-Ann Canuel en Christine Majerus maakten het waar. Hun tijd, 48:41:62 over een afstand van veertig kilometer, was meer dan genoeg om het hoogste podium te betreden. Ze bleven de runner-up met achtenveertig seconden voor en waren zelfs bijna twee minuten sneller dan de nummer drie. De zege in Doha was al de veertigste overwinning van de wielerploeg.

Teamprestatie

"Hard werken, regelmatig verbeteren en de onvoorwaardelijke wil om de beste te zijn; deze eigenschappen lagen ten grondslag aan de zege in Doha. Boels Rental, een van de twee hoofdsponsors van het Boels-Dolmans Cycling Team, is mede daarom trots op de topprestatie die de internationale dameswielerploeg heeft geleverd"  laat het bedrijf weten.

Yvo Hoppers, Corporate Marketing & Communications Manager bij Boels Rental: “De ploeg is ver boven zichzelf uit gestegen. Zeker onder zulke zware omstandigheden, bij zulke extreem hoge temperaturen, is het winnen van het goud bewonderenswaardig te noemen. Het vergt ontzettend veel energie, zowel fysiek als mentaal. Samenwerking is dan het kernwoord. De wielrensters van het Boels-Dolmans Cycling Team hebben als een team samengewerkt en de overwinning uiteindelijk als een team geboekt; als een hechte eenheid met één gezamenlijk doel voor ogen: goud. De uiteindelijke beloning sluit vervolgens perfect aan bij de gedachte van ons internationale verhuurbedrijf: dat je alleen als team succesvol kunt zijn.”

Foto: © Rob Jones



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl