Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

WM3 Energie opvolger Rabo-Liv

Vrijdag 04 november 2016

Women - WM3 Energie wordt de nieuwe naamgever van de huidige UCI-vrouwenformatie Rabo-Liv. De ploeg met onder anderen Marianne Vos, Kasia Niewiadoma en Anouska Koster gaat de weg op als WM3 Pro Cycling.

De sponsor ging een overeenkomst aan voor vijf jaar. Aanvankelijk zou de ploeg doorstarten onder de naam Fortitude Pro Cycling bij gebrek aan een opvolger voor hoofdsponsor Rabobank, maar nu wordt de bovengenoemde naam gevoerd. Het einde van het Rabo-tijdperk leidde wel een grote uittocht in. Onder anderen olympisch kampioene Anna van der Breggen (Boels-Dolmans), Pauline Ferrand Prevot (Canyon-Sram), Lucinda Brand (Liv-Plantur), Thalita de Jong (Lares-Waowdeals), Roxane Knetemann en Shara Gillow (FDJ) verlieten de ploeg. Buiten de genoemde drie namen in het intro rijden ook Jeanne Korevaar, Moniek Tenniglo, Yara Kastelijn, Rotem Gafinovitz, Lauren Kitchen, Riejanne Markus en Valentina Scandolara voor het team van manager Eric van den Boom in 2017.

Teammanager Eric van den Boom van WM3 Pro Cycling is enthousiast over het vastleggen van WM3 Energie als nieuwe partner en naamgever. De wielerformatie is de vernieuwde voortzetting van Rabobank-Liv en werkt volgend seizoen wederom op het allerhoogste niveau in de wielersport. “We hebben een gretige, talentvolle ploeg die in 2017 en de jaren daarna op jacht gaat naar successen. Vastberadenheid, lef en passie zijn kernwoorden die bij onze ploeg passen. Kortom: fortitude, zoals we dat al eerder hebben verkondigd.”

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl