Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Vos wint etappe Lotto Belgium Tour

Woensdag 06 september 2017

Women - Marianne Vos heeft de eerste reguliere rit van de Lotto Belgium Tour gewonnen. In Meerbeke was ze Jolien D'hoore en Coryn Rivera te snel af in de sprint.

Daarmee nam de kopvrouw van WM3 de leiderstrui over van Jolien D'hoore die haar gisteren nipt klopte in de proloog.

Vos was in haar nopjes met de zege: “De beslissing viel op een van de lastigere stroken op het parcours en zo bleven de sterkste rensters over. Als je met Jolien D’hoore en Coryn Rivera naar de meet rijdt, ben je nooit zegezeker. Ik ben dus heel blij dat ik hen hier heb kunnen kloppen. Het was een machtssprint en dat ligt me wel. Ik kende deze aankomst van de Ronde van Vlaanderen, maar toen heb ik hier nooit gewonnen.”

“Ik sta nu aan de leiding van het klassement en ik zal zeker geen kansen laten liggen, maar ik pin me nergens op vast. We zijn hier om met de ploeg te scoren en we zien wel waar ons dat brengt op vlak van het klassement de twee resterende dagen. Ik ben net terug van een stage in Italië en koos er bewust voor om deze wedstrijd nog in de benen te hebben voor het WK in Bergen. Dit is de ideale voorbereiding voor mij.”

Foto: © Sportfoto/Bart Hazen



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl