Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

NOS brengt vrouwenwedstrijd NK in beeld

Woensdag 29 april 2015

Women - De NOS zendt behalve een deel van de mannenwedstrijd ook de finale van het NK voor vrouwen live uit. De organisatie van de NK Wielersportweken en de KNWU hebben het programma daarvoor aangepast. De beloften zullen daardoor laten rijden.

Vanwege de zendtijd die NOS Sport beschikhaar heeft op zaterdag 27 juni tussen 15 en 16 uur hebben de gemeente Emmen en de KNWU besloten om het wedstrijdprogramma voor die dag aan te passen. Directeur van de KNWU Huib Kloosterhuis is enthousiast over de inzet van de NOS. “Fantastisch dat het vrouwenwielrennen de aandacht krijgt die het al jaren verdient. Een geweldige impuls voor deze snelgroeiende en zeer succesvolle tak van de KNWU.” Ook wethouder Bouke Arends is blij met de extra aandacht voor zijn gemeente Emmen en het vrouwenwielrennen. “De NK Wielersportweken bieden een prachtige gelegenheid om Emmen als moderne, daadkrachtige en sportieve gemeente op de kaart te zetten. We hopen dat veel mensen op dit evenement af komen en onze gemeente zullen bezoeken in juni en juli. De beelden van de NOS – met extra aandacht voor de vrouwenwedstrijd – zorgen voor de landelijke exposure die extra glans geven aan deze NK Wielersportweken in Emmen.” De live-uitzending van de vrouwenwedstrijd heeft als gevolg dat de beloften aan het einde van de middag startten.  

Wedstrijdprogramma vrouwen

Start: 12.15 uur

Afstand: 137,5 kilometer

 

Wedstrijdprogramma beloften

Start 17.00 uur

Afstand: 175 kilometer

 Speel met met ons Giro-Spel en win VIP-kaarten voor het NK Emmen, een gesigneerd shirt van Lampre-Merida of Viva Emilia!

Foto: © Sportfoto



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl