Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Gennep maakt routeschema Ladies Tour compleet

Dinsdag 16 juni 2015

Women - Het hing al lange tijd in de lucht, maar is nu officieel: Gennep is gastheer van de vijfde etappe van de Boels Rental Holland Ladies Tour dit jaar. Ook vorig jaar maakte de gemeente deel uit van het rittenschema van de Nederlandse etappekoers voor vrouwen.

Daarmee is de Ladies Tour ingevuld voor 2015. Op 1 september start de eerste rit in Zeddam en ligt de finish in ’s-Heerenberg. Vervolgens worden er twee etappes in en rond Tiel verreden, waarna op vrijdag een individuele tijdrit in Oosterhout gepland staat. Na de rit in Gennep is de finish van de slotrit op de Cauberg gesitueerd.

Drie jaar

Gennep is bovendien een blijvertje. De gemeente laat weten ook in 2016 en 2017 deel uit te willen maken van het rittenschema van de wedstrijd, die vorig jaar gewonnen werd door Evelyn Stevens. Stevens legde de basis voor haar eindzege door mee te zitten in de kopgroep in Gennep. Die etappe werd gewonnen door de Vlaamse Kelly Druyts.

Foto: © Sportfoto

Onder de eerste 500 deelnemers van ons Tourspel verloten we bidons van profploegen, waaronder Giant-Alpecin, Boels-Dolmans en Team Roompot:schrijf in!



Eerder...

Women Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl