Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Succes Lotto-Jumbo in Ruta del Sol

Vrijdag 17 februari 2017

Elite men - Lotto-Jumbo had reden tot blijdschap in de Ruta del Sol: hun Belgische renner Victor Campenaerts won de derde etappe: een individuele tijdrit.

Wout Poels steeg dankzij een goede rit tegen de klok naar een vierde plek in het klassement.In de tijdrit werd hij zesde. 

Grischa Niermann maakte zijn debuut als ploegleider van Lotto-Jumbo in een tijdrit achter Victor Campenaerts. “Het was spannend, zeker toen we hoorden dat Valverde halverwege sneller was. We waren er niet zeker van dat het goed zou uitpakken. Het is mooi dat het is gelukt. Technisch zag het er perfect uit vanuit de auto. Hij kon de bochten goed aansnijden en bleef lange tijd in de goede tijdritpositie. In de afdaling haalde hij snelheden van tegen de tachtig kilometer per uur.”

“We hadden het parcours 's ochtends een aantal keer verkend. Dat wierp zijn vruchten af tijdens de race. Trainer Mathieu Heijboer had ons verteld dat Campenaerts met deze vorm niet ver van de overwinning zou zitten. Campenaerts bewees vandaag dat hij de snelste was.”

 



Eerder...

Elite men Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl