Volg ons

Facebook  Instagram  YouTube

Burgerinitiatief om Vacansoleil-DCM te behouden

Woensdag 26 juni 2013

Nieuws - Net voor de Tour de France is Vacansoleil-DCM er nog niet in geslaagd nieuwe hoofdsponsoren te vinden. Het burgerinitiatief Red Team Vacansoleil wil door middel van crowdfunding de Nederlandse wielerploeg Vacansoleil-DCM in het zadel houden.

De Vacansoleil-DCM ploeg herbergt onder anderen Nederlands wegkampioen Johnny Hoogerland en kersverse Nederlands kampioen tijdrijden Lieuwe Westra. Op www.redteamvacansoleil.nl kan het Nederlandse volk een toezegging doen van een klein bedrag en daarmee sponsor worden van de Vacansoleil-DCM ploeg. Doel is om voor het einde van de Tour de France 1 miljoen euro te funden. Vervolgens hoopt men,met de inzet van het volk, de Nederlandse bedrijven over de streep te trekken om ook sponsor te worden van team Vacansoleil-DCM.

Luijkx positief

De reactie van Team Vacansoleil-DCM en teammanager Daan Luijkx is positief, "Het doet ons goed dat er fans zijn die net als ons geloven in de rol die de ploeg speelt en dat deze ploeg nog niet klaar is. Een noodkreet vanuit de burgers is zeer mooi, als team willen we nog geen noodkreet doen maar de tijd begint te dringen."Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl