Kijk ook eens op

Volg onsNieuw concept voor Wielerpassie

Maandag 17 juli 2017

Nieuws - WielerPassie, hét festival voor fietsliefhebbers, vindt op 28 en 29 oktober plaats in het Autotron in Rosmalen. 

De organisatie lanceert een vernieuwd concept van het festival, waarbij men zorgt voor een totale wielerbeleving die de wielerfan, recreatieve fietser én fietsindustrie niet wil missen. Fietsliefhebbers kunnen in de evenementenhal de nieuwste snufjes op het gebied van materiaal uitproberen, meerijden met een toertocht, de Grote Prijs van Brabant bijwonen, hun grote wielerhelden ontmoeten en nog veel meer.

De eerste namen zijn bevestigd

WielerPassie is een uitgelezen kans voor fietsliefhebbers om kennis te maken met de verschillende merken en vernieuwende materialen in de sport. We kunnen al met trots melden dat Tacx, Sigma Sport, Lawi, Baum, Sockeloen, Zullo bikes e.v.a. aanwezig zullen zijn.

Lotto-Jumbo fandag

Nieuw dit jaar is de samenwerking aan met Team Lotto-Jumbo. Team Lotto-Jumbo en WielerPassie slaan de handen ineens en organiseren samen de Lotto-Jumbo fandag. Fans van het Nederlandse wielerteam kunnen die dag hun favoriete renners ontmoeten, presentaties bijwonen en officiële teamitems bemachtigen.Eerder...

Nieuws Nieuwsberichten

Powered by Manieu.nl